RESTAURANGCHEF • RESTAURANGANSVARIG • RESTAURANG DRIVARE
Fördelarna med denna kurs ger till de grundläggande kunskaper dem behöver veta om hanteringen
och systemet som involverar allt relaterat till diskningen för en bättre tidskontroll och effektivitet.
.
Vi gör föreläsningar med diskussioner och funderingar kring egna erfarenheter.
SYFTEN AV UTBILDNINGEN
GÄSTERNAS FÖRSTA UTSKRIFT
Det är sant att när människor går på en restaurang så letar de efter något mer än bara äta. Men att maten är god och väl tillagad är den grundläggande grunden att börja göra allt annat på. Om restaurangen vill erbjuda en perfekt upplevelse kan inte låta ett dåligt intryck av hygien i toaletter, kök, möbler, tallrikar, glas eller bestick kasta allting ner.
ALLT OM RENT
Ankomsten av ny teknik till restauranger har gett upphov till en mycket mer krävande aktuell tid för. Samtidigt är detta en spännande period att utnyttja möjligheterna att få fler alternativ att spara och förbättra effektiviteten med en bra strategi.
Idag tillverkas och utformas nya och moderna diskmaskiner för att göra mänskligt arbete mer praktiskt. Men systemet som involverar arbetet kräver goda strategier som fullbordar cirkeln för en bra prestanda. Och den, inga maskiner får göra det.
OM VINST OCH FÖRLUSTER
Att diska om, att rätta till och betala igen för ett jobb som redan hade gjorts. Slöseri av material, att tappa viktiga föremål, brist på egenkontroll samt säkerhet och maskin hantering eller inte röra sig i takt med de omständigheterna. Okunnighet om de verkliga doser av kemiska materialen och de konsekvenserna de orsakar. Dessa brister ledder till ekonomiska förluster till företaget och drabbar sin budget på ett diskret sätt.
Många felanmälan vidta för att reparera diskmaskiner har blivit orsakats av felaktig hantering.
OM HÄLSA
Bristen på kontroll över saker som kommer ut ur diskmaskinen och okunskap på användningen av kemikalier eller dålig doseringen av de är orsaken till förgiftning och skador på hälsan hos både personal och gästerna till restauranger.
Olyckor som sker på grund av bristande kunskaper kring maskinernas underhåll, föremål som kommer ut till matsalen i samband med porslin, bestick, mm., rester av kemikalier på verktygen som används i matlagningen, osv.
DISK PLUS
Org Nr - 620606 0896
Tf - 073 770 0808