HEM 2

         

        DISK PLUS är ett konsult- och utbildningsföretag med bakgrund och erfarenhet inom logistik och säkerhet vid diskhantering. Våra tjänster riktar sig till verksamheter där ekonomi och effektivitet påverkas av disk arbete. DISK PLUS har nyckeln till ett  bättre resultat och bidrar till företagens ekonomiska framgångar genom att minska utgifter som okunnig och outbildade personal kan orsaka. Samtidig som att säkerställa att alla krav gällande, säkerhet, ergonomi och arbetsmiljö är uppfyllda (livsmedelshygien, kemikalier, säkerhet, mm).

DISK PLUS vill med sin erfarenhet och kunskap bidra till att öka kvaliteten och effektiviteten genom anpassade lösningar för diskhantering. Vi strävar efter förbättringar i arbetet för att undvika de höga kostnaderna. På så sätt, minska riskerna för ohälsa och olycksfall på arbetsplatsen genom att bibehålla engagemanget som behövs för att sprida ”miljötänk” i arbetsområdet, att förbereda personalen inför alla olika moment på en restaurang samt kunskap om olika åtgärder som krävs vid en akut situation på arbetsplatsen.


Om vi tittar på statistiken som avser de olika fallen där restaurangerna är inblandade kan vi citera: arbetsskador, reparationer för felaktig hanteringen av redskap, osynliga förluster vid slöseri av material, missuppfattningar på grund av brister på kunskap bl.a om miljö, återvinningssystem mm.

Öka kunskapen och effektiviteten hos diskarbetet

och minska kostnader upp till 30%

Välkommen till DISK PLUS

Diskutbildning  till den hösgsta

och mest omfattande nivå!

Förbättra diskarbetet för att få optimala resultat.

Med över 100 tillfrågade restauranger så visar vår studie att även diskarna behövs utbildas.

Vår tjänstekoncept skapar möjligheter att utveckla inom en rad områden genom relaterade kurser i branschen.

Vårt öppna utbud erbjudet från grundläggande teorikurser till praktik.

Studieformen utgår från personalen som redan jobbar eller söker jobb som diskare     och som har  direkt eller

indirekt berående av en typ av diskmaskin och ansvar på driften.

Investera lite för att undvika höga kostnader!

Arbetsgivaren har inte tillräckligt med tid för att styra diskarens arbete.

Slöseri av material och missbruk av dem förekommer varje dag!

Det är något som ignoreras helt enkelt om man inte har kunskap om hur saker och ting fungerar.

Klicka här för att få mer information relaterad till kursen för restaurangs ansvariga.